Botez Nou Testamental – 9 decembrie 2012

Duminică a fost mare sărbătoare în Biserica Domnului din Marca, dar şi mai mare sărbătoare a fost în Cer. În această zi, zece tineri, fii și fiice ale bisericii, au mărturisit în apa botezului hotărârea lor de a-L urma pe Domnul Isus pentru tot restul vieții lor. Fiecare dintre ei a adus în fața adunării, mărturisirea felului în care a lucrat Dumnezeu la inima lor și cum au experimentat nașterea din nou.

botez_2012 (1)Ziua a început spectaculos cu o ninsoare proaspătă de dimineaţă, de un alb imaculat, la fel ca hainele, dar mai ales ca sufletele celor zece tineri. Numele şi prezenţa Domnului la mult aşteptata sărbătoare, a fost înălţat prin sunete de corzi, clape şi cu glasurile copiilor Săi. Clipele de har petrecute în închinare înaintea Domnului, au pregătit inimile celor prezenţi pentru momentul dedicat mărturiilor şi cel al predicării Cuvântului lui Dumnezeu. Duhul Domnului a cercetat inimi şi ne rugăm să o facă în continuare.

A fost o adevărată sărbătoare..orele au trecut pe nesimţite, aşa cum se întâmplă doar atunci când eşti conectat cu Cerul, când ai sclipiri de rai în ochi, când nu te deranjează vreun acord pus greşit sau că cel care cântă în faţă nu se prea aude ori că se aude prea tare, atunci când inima ta oricum bate mai tare decât bass-ul şi când cântecul inimii tale acoperă solo-ul de chitară..şi vocile..şi plansul copiilor. Atunci nu mai ai timp să vezi, nu ai timp să auzi, atunci doar te închini şi ii mulţumeşti Celui Atotputernic că ţi-a mai lăsat o zi de bucurie pe care s-o petreci în Casa Lui.

A fost Ziua Domnului, a fost sărbătoarea celor zece suflete şi cel mai important –  aşa cum v-am promis – însuşi Dumnezeu a fost prezent.

Liviu Simuţ

CITEŞTE ŞI:

 Aniversare botez 7 iunie 2009

Mesajul fratelui Gliţia Ioan pentru tinerii care s-au botezat

4 responses to “Botez Nou Testamental – 9 decembrie 2012

  1. Pingback: Mesajul fratelui Gliţia Ioan pentru tinerii care s-au botezat | Biserica Creştină Baptistă Marca·

  2. Pingback: Aniversare botez 7 iunie 2009 | Biserica Creştină Baptistă Marca·

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s